Over Stella

Historie

 

Het succesverhaal van Stella lijkt er één uit een jongensboek. In 2011 zien Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp een groeimarkt voor e-bikes ontstaan. De twee jonge ondernemers bedenken en assembleren de eerste Stella e-bike in een schuurtje in hun achtertuin. 

Ambitie

 

Al vanaf de start werken we aan één doel: ‘iedereen in binnen- en buitenland laten genieten van een Stella e-bike.’ Dit doen wij met onze eigen mensen, met ons eigen unieke concept. Zo hebben we alles zelf in de hand. Maar we hebben ambities en die zijn niet mis. Wij willen groeien, nog meer dan de afgelopen jaren. De beste zijn op alle fronten. E-bike marktleider van Europa worden is dan ook onze volgende stap.

Cultuur

 

Bij Stella werken we met z’n allen keihard. We zijn nuchter en zeggen waar het op staat. Door de open cultuur en het gemeenschappelijke doel voelen we ons verbonden. Samen doen we er namelijk alles aan om van Stella een nog groter succes te maken. Maar er is ook tijd voor het vieren van onze successen. Kom je bij Stella werken? Dan zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt.

Feiten & cijfers

 

50+

Vestigingen in binnen- en buitenland

124

Aantal bussen in het Stella wagenpark

700

Kilo fruit per maand voor de vitaminen
(waarvan 12 kilo bananen per dag)

Stella City

Presteren & Waarderen


De basis van beloning ligt in je salaris, vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Maar Stella wil meer doen dan alleen de basis. Daarom kennen we de Vitaliteitsbonus. Door je verzuim te beperken kun je tot 5 verlofdagen sparen voor het volgende kalenderjaar. Ook kennen we een goede regeling voor de aanschaf van bedrijfsproducten, waardoor jij als medewerker met veel korting een Stella e-bike kunt aanschaffen. Tot slot bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering.

Werving & Selectie


Wij zijn er van overtuigd dat er zeker 500 recruiters werken bij Stella. Immers weten onze medewerkers als geen ander welk type kandidaat het beste bij Stella past. Als zij hun familie, vrienden, oud-collega’s of wie dan ook weten te enthousiasmeren om hier te komen werken, dan ontvangt de medewerker een bonus van € 1.000,- netto! Makkelijk verdienen toch?

Onze twee ‘echte’ recruiters tref je gedurende je sollicitatieprocedure.

Vitaliteit


Een gezond bedrijf begint met gezonde medewerkers. We vinden het belangrijk dat Stella medewerkers zich fit en energiek voelen en dat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je gezondheid, maar wij vinden het belangrijk om de goede keuzes te stimuleren. Dit laten we zien door gratis fruit én gezonde menu’s aan te bieden in het Stella Café.

Leren & Ontwikkelen


Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Onze e-bikes worden nog beter en de explosieve groei zetten we door. Om ervoor te zorgen dat jij niet achter de feiten aan- maar juist voor de muziek uitloopt, faciliteren we jouw ontwikkeling met de Stella Academy, een opleidingsbudget en voortgangsgesprekken met je leidinggevende. Iedere Stella medewerker is bereid om je te helpen, maar je moet er wel om vragen. Vergeet daarom niet dat je zelf verantwoordelijk bent voor je carrièrepad en persoonlijke ontwikkeling.

Uitstroom


Natuurlijk hopen we dat onze medewerkers bij Stella blijven werken. Verloop is echter in sommige gevallen onverklaarbaar en onvermijdelijk. Hier doen we niet moeilijk over. We vinden het belangrijk open en eerlijk naar elkaar te zijn en van het vertrek van onze medewerkers te leren. Hebben we alles gedaan om je aan boord te houden? Zo niet, waarom niet? 

Feest!


Bij Stella werken we keihard aan onze missie: De grootste e-bikespecialist van Europa worden. Naast hard werken, maken we ook veel plezier. We organiseren meezingfeesten, teamactiviteiten en vrijmibo’s met als doel elkaar beter te leren kennen en successen te vieren. Naast alle festiviteiten zijn er ook andere momenten waarop onze medewerkers een cadeau verdienen en krijgen, maar daar kom je pas achter als je hier werkt.

 

Het nieuwe Stella kantoor


Dit jaar is het nieuwe Stella kantoor geopend. Een kantoor met de nieuwste voorzieningen. Als je hier werkt, laat je met trots jouw werkplek zien. Een dakterras waar je een heerlijke lunch kunt nuttigen, een enorme bioscoopzaal waar de meest inspirerende presentaties worden gegeven en genoeg ruimte om je ideeën te presenteren. Kortom, hier wil je gewoon werken.

Stella Fietsen
Oosteinderweg 90
8072 PD Nunspeet

Plan hier je route